lauantai 21. marraskuuta 2020

Räystäskourujen eli rännien puhdistus joko ränniharjalla / tikkailta, mutta mikäli on tarve ränni-imurille niin ottakaa ajoissa yhteyttä, niin nopeutan ränni-imurin hankintaa mikäli asiakkaiksi ilmaantuu käteisellä / ennakkomaksulla heti maksavia isojen omakotitalojen omistajia tmv:a teollisuushalleja 12-16 metriin rännien korkeus tarpeilla?

Erikoispuhdistuspalvelumme vireillä kotitalouksille, yhteisöille, yrityksille seurakunnista erilaisiin liiketiloihin Tampereen talousalueella n 100 km "harpilla" ;)

Alustavia tilauksia kevätkesälle 2021 otetaan vastaan

Tarkoitus rahoittaa hankinnat kun saa riittävästi alustavia tilauksia varauksia ko laitteistojen hankintaan. Velaksi en osta, enkä velaksi tee, joten tilaukset maksetaan joko ennakkomaksuin tilille tai käteisellä kohteessa.

Räystäskourujen eli rännien puhdistus joko ränniharjalla / tikkailta, mutta mikäli on tarve ränni-imurille niin ottakaa ajoissa yhteyttä, niin nopeutan ränni-imurin hankintaa mikäli asiakkaiksi ilmaantuu käteisellä / ennakkomaksulla heti maksavia isojen omakotitalojen omistajia tmv:a teollisuushalleja 12-16 metriin rännien korkeus tarpeilla?


Yhteys tiedustelut tilaukset:

Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin whatsup: 044-3380291


Tikkailta rännien siivous vaatii monasti apumiehen, eikä aina ole mahdollista operoida tikkailta höttöisen maan tmv seikan takia.


Yrityksille / kotitalouksille / yhteisöille:

------

Mahdolliset maksulliset lisäpalvelut räystäskourujen puhdistuksen yhteydessä voivat vaatia henkilönostinta mikäli pitää ränniputkien aukaisua, joten tapauskohtaisesti hinnoittelut


Syöksytorvien avaus. Mikäli edellisestä rännien puhdistuksesta on vierähtänyt tovi, niin on mahdollista, että yksi tai useampi syöksytorvi on ehtinyt tukkeutua. Näiden avaaminen ilman erikoisvälineitä on työlästä ja aikaa vievää hommaa. Tarvittaessa avaamme tukkeutuneet syöksytorvet rännien puhdistuksen yhteydessä.


Muiden ulkona olevien hankalien kohteiden puhdistus. Puhdistamme tarvittaessa sopimuksen mukaan rännien puhdistuksen yhteydessä myös muut ulkona korkealla olevat kohteet, kuten ilmanvaihtokanavien ja ilmastointilaitteiden ritilät, ikkunapellit, ym. hankalapääsyiset kohteet.


Kourujen ja syöksytorvien ulkopintojen pesu. Pesemme kourujen ulkopinnat maasta käsin säädettävällä pitkävartisella harjalla yhdessä soveltuvan pesuaineliuoksen kanssa, joka poistaa levän ja muun pinttyneen lian tehokkaasti. Kourujen ulkopintojen pesu raikastaa ja nuorentaa kiinteistön julkisivua ja nostaa asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien viihtyvyyttä. Suosittelemme kourujen ulkopintojen pesua aina rännien sisäpuolisen puhdistuksen yhteydessä, erityisesti jos kiinteistössä on valkoiset kourut.


Sähkönsyöttö aggrekaattilla. Imurimme toimii sähköllä ja tarvitsee 16A sulakkeella varustetun ulkopistorasian (230V verkkovirta) toimiakseen. Mikäli kiinteistöstä ei tällaista löydy tai kiinteistön koon vuoksi sen kiertäminen jatkojohdon kanssa ei ole mahdollista tai järkevää, niin otamme tarvittaessa polttomoottorikäyttöisen aggrekaatin avuksi. Tällöin emme ole riippuvaisia kiinteistön sähköverkosta ja voimme helpommin kiertää isommatkin rakennukset.

-----------------------   

Hankinnassa oheiset laitteet 2021, jos kysyntää:

  

Kiinteistön / rakennusten ulkopintojen 

Puhdistamme teollisuus- ja liikekiinteistöissä, sekä julkisissa rakennuksissa; ulkona olevat, vesipesun kestävät pinnat, kuten vaikkapa kiinteistön peltiset julkisivut, lasi-/valokatteiden ulkopinnat tai räystäskourujen ulkopinnat. Puhdistus suoritetaan maasta käsin ns. "Reach and Wash" menetelmällä eli käytännössä jopa 12 metrin ulottuvuudella varustetun; hellävaraisella harjan avulla, tarvittaessa yhdessä tilanteeseen soveltuvan pesuaineliuoksen kanssa.

  

Koska emme käytä telineitä tai nostimia, pääsemme ahtaisiinkin paikkoihin ja pystymme tarjomaan kustannustehokkaan palvelun turvallisesti, ilman kalliita laitevuokria. Palvelu on ylivoimainen kustannustehokkuudeltaan erityisesti kohteissa, jotka ovat korkealla ja jossa puhdistettavaa pintaa on suhteellisen vähän, kuten esim. valomainokset, mainos-/nimikyltit, yksittäiset ikkunat, räystäskourut, yms. Ota yhteyttä ja kysy tarjous kohteellesi!


---------

------ 

Puhdistamme teollisuus- ja liikekiinteistöissä, sekä julkisissa rakennuksissa

Yläpölyjen ja korkeiden sisätilojen pintojen puhdistus

Puhdistamme yläpölyt julkisten tilojen, sekä teollisuus- ja liikekiinteistöjen korkeista sisätiloista. 

Esimerkiksi teollisuus- ja liikekiinteistöjen ilmanvaihtokanavien, palkkien ja johtokourujen päällä olevat pölyt poistetaan imuroimalla ne turvallisesti maasta käsin tarkoitukseen kehitetyllä imurilla, jonka ulottuvuus on mahdollista yli 10 metrin korkeuteen saakka. 

Erilaisten suulakkeiden avulla voimme helposti puhdistaa erilaiset/muotoiset pinnat kuten korkealla olevien erilaisten tasojen, ulokkeiden, ilmastointikanavien ja palkkien päällystät, sisäkatto- ja sisäseinäpinnat, IV-kanavien suuttimet/ritilät, yms. 


Koska telineitä ja nostimia ei tarvita, pääsemme ahtaisiinkin paikkoihin, joihin isoilla henkilönostimilla ei ole pääsyä. Laitteen siirtely on vaivatonta, joten työ etenee joutuisasti ja lisäksi vältetään kalliiden nostimien ja telineiden vuokraus. Tämän vuoksi pystymmekin tarjoamaan palvelun kohteeseen kuin kohteeseen kilpailukykyiseen hintaan.


Puhdistuslaitteistomme soveltuu kaikkiin kuiviin sisätiloihin, lukuunottamatta räjähdysherkkiä tiloja (Atex-direktiivin mukaista, M-luokan pölyä sisältäviä tiloja ja Zone22 tiloja).


https://Kattorannien-siivoukset-Tampere.blogspot.com/

-------------------------------

1 kommentti:

  1. Mieheni hallilla on paljon kouruja ja muita. Sinne olemme suunnitelleet säännöllistä teollisuussiivousta. Itsellään hänellä hieman nämä työt jäävät, kun keskittyy kuulemma "olennaiseen", eli itse työhönsä. Onneksi on teitä ammattilaisia jotka sitten auttavat.
    https://ltqsiivous.fi/palvelut/teollisuus/

    VastaaPoista